Дополнителни активности

Незаборавна, забавна, роденденска прослава со дополнителната Habyland програма.

За родендеснките прослави може да се изнајми дополнително

  • Трамполина
  • Snowboard симулатор
  • Rodeo Bull симулатор
  • Костимирани аниматори
Haby
Најава
Корисничко име
Лозинка

Регистрирај се

Žirafa