УСЛУГИ

- екскулзивно и уникатно, креативно пакување подароци

- изработка на уникатни производи по ваша желба
/ стакло, текстил, порцелан, свила, глинени маси, свеќи, ...
/

- поправка и реставрација на оштетни предмети

- декорирање простор за разни намени

/Нова Година, Велигден, родендени, крштевка, ... /

- несекојдневни цветни аранжмани

- врамување слики - голем избор на рамки

Haby
Најава
Корисничко име
Лозинка

Регистрирај се


Žirafa