Регистрирај се! Стани член на Habyland Фан клубот

Доколку сакате да станете член на Habyland Фан клубот,
Ве молиме пополнете ја регистрацијата со избор на една
од подолу наведените Фан клуб картички.

Регистрација
Корисничко име
Име
Презиме
e-mail
Тел. број
Адреса
Име на родител
 
 

Членството во Habyland Фан клубот вклучува:
-Habyland Фан клубот картичка
-информации за сите случувања, акции, специјални понуди, ...
-ексклузивно, специјална понуда на производи само за членовите
-и многу, многу друго ...
Haby
Најава
Корисничко име
Лозинка

Регистрирај сеŽirafa