HABYLAND РОДЕНДЕНСКИ ПРОСЛАВИ

Драги деца и родители,

Поминете незаборавни моменти во игротеката Habyland и дозволете да ја организираме Вашата роденденска прослава за паметење!

Основниот Habyland пакет за роденденска прослава вклучува забава од 2 часа со аниматори во целиот семеен забавен центар.

Habyland Ви обезбедува:

  • Храна програма Форнети / Twins сендвич
  • грицки
  • сокови
  • фотографирање / ЦД со фотографии
  • аниматори
  • подарок за славеникот / славеничката
  • покани роденденот

Habyland роденденски пакети:

Хабиленд покана за роденден
Хабиленд покана за роденден анг.
Хабиленд покана за роденден
Хабиленд покана за роденден анг.

Хабиленд роденденски пакети

Хабиленд MINI роденденски пакет
до 10 деца 3 500,00 ден.
Хабиленд SMALL роденденски пакет
до 15 деца 5 250,00 ден.
Хабиленд MEDIUM роденденски пакет
до 20 деца 7 000,00 ден.
Хабиленд MAXI роденденски пакет
до 30 деца 9 975,00 ден.
Хабиленд XXL роденденски пакет
до 40 деца 12 600,00 ден.Хабиленд ценовник

Топли напитоци
Илли еспресо 60 ден
Илли мало макијато 70 ден
Илли капучино / макијато 80 ден
Илли еспресо Фредо 90 ден
Илли капучино Фредо 110 ден
Илли капучино со шлаг 90 ден
Кафе Latte 100 ден
Млеко 0.2л 50 ден
Топло чоколадо
лешник, чоколадо-јагода, чоколадо бело, чоколадо црно, кокос
0.2л 100 ден
Чај 0.2л 60 ден
Нес 0.2л 80 ден
Какао 0.2л 70 ден
Салеп 0.2л 80 ден

Безалкохолни пијалоци
Пелистерка сок / Кола, Битер лемон, Оранж 0.5л 50 ден
Пелистерка Свит / мултивитамин, Оранж 0.5л 50 ден
Пелистерка обична 0.33л 50 ден
Пелистерка газирана 0.25л 50 ден
Кока кола 0.25л 80 ден
Кока кола лајт 0.25л 80 ден
Фанта 0.25л 80 ден
Спрајт 0.25л 80 ден
Тоник 0.25л 80 ден
Швепс Битер Лемон 0.25л 80 ден
Кокта 0.25л 70 ден
Цедевита 0.25л 50 ден
Ред бул 0.25л 150 ден
Нектар
јагода, боровница, јаболко, вишна, праска, портокал, ананас
0.20л 80 ден
Нектар ладен чај 0.25л 80 ден
Свежи сокови 0.25л 140 ден

Пиво / вино
Стела Артоис 0.33л 130 ден
Бекс 0.33л 110 ден
Старопрамен 0.50л 120 ден
Јелен 0.33л 100 ден
Бело вино / Тиквеш 0.187л 150 ден
Црвено вино / Тиквеш 0.187л 150 ден
Александрија Куве 0.187л 190 ден

Алкохолни пијалоци
Абсолут 0.04л 100 ден
Смирноф 0.04л 100 ден
Џин Бифинтер 0.04л 100 ден
Бренди 0.04л 100 ден
Бренди бадел 0.04л 80 ден
Шток 0.04л 100 ден
Балантајн 0.04л 140 ден
Џони вокер 0.04л 150 ден
Џ&Б 0.04л 150 ден
Чивас регал 0.04л 250 ден
Џејмисон 0.04л 150 ден
Џек Даниелс 0.04л 240 ден
Џим Бим 0.04л 180 ден
Лозова жолта 0.04л 70 ден
Узо 0.04л 80 ден
Јегермајстер 0.04л 150 ден
Кампари 0.04л 110 ден
Мартини Бианко 0.06л 130 ден
Малибу 0.04л 130 ден
Бејлис 0.04л 150 ден
Калуа 0.04л 100 ден
Рум бадел 0.04л 80 ден

Сладолед топка 30 ден
Додаток 40 ден
Апетисани
лешник, бадем, микс
100гр 150 ден
Програм ФОРНЕТИ
-Цени според Форнети ценовник
Хабиленд кетеринг мени

Понуда за кетеринг 1 330ден. по особа

Понуда за кетеринг 2 360ден. по особа

Понуда за кетеринг 3 420ден. по особа

Понуда за кетеринг 4 600ден. по особа

Сите останати информации со роденденските прослави можете да ги добиете на рецепцијата Habyland, како и на телефонскиот број

тел. +389 2 3120 275
моб. +389 70 388 963
моб. +389 70 273 766
или на e-mail адреса:
habylandmk@yahoo.com
web: www.habyland.mk

Haby
Најава
Корисничко име
Лозинка

Регистрирај се


Žirafa