Новости и случувања

Драги родители И драги деца!

Светското првенство започна!

Да го следиме заедно во Habyland Jungle

Затоа што секое 5то пиво е гратис!

Затоа што на полувреме може да играте фудбалче, во тимови по двајца И да бидете наградени.

Затоа што И вашите деца ќе се забавуваат додека вие гледате!

Возбудливо навивање со одлична храна, пијалоци И сладолед!

Резервирајте!
070 273 766

Третиот роденден на Habyland Jungle за поддршка на малиот Максим

Во сабота, на 02 Ноември, од 10:00 до 16:00h дојдете на хуманитарно дружење!

- принцези, кловнови, магионичари, креативен базар
Вие, Вашите деца, Habyland и пријателите за Максим !!!

Сите влезници за децата по цена од 200 ден и дел од приходот од пијалокот ќе бидат донирани за малиот Максим!

  
Haby
Најава
Корисничко име
Лозинка

Регистрирај се


Žirafa