МАТЕРИЈАЛИ

Програма за стакло

Deka transparent
- Транспарентна боја за стакло
Deka farblos
- Екстендер боја за нијансирање
Deka
- Разредувач на боја за стакло
Hobby Line
- Контурни бои за стакло
Waco Art Glass
- Силиконски бои за стакло
Rotmader
- Четки со природни влакна
Waco transparent
- Спреј боја за стакло
Rauher
- Шаблони за цртање на стакло
Rayher
- Медиум за разновидни ефекти на стакло
Програма за салафетна техника

Hobby Line Art Potch
- Универзален лепак и лак за салафетна техника за разни подлоги
Hobby Line Porczellan potch
- Лепак и лак за фиксирање салафета на порцелан
Rayher Textil Medium
- Медиум за фиксирање салафета на текстил
Hobby Line Kerzen Potch
- Огноотпорен лепак за фиксирање салафети на восок
- Салафети со различни дезени


Програма за порцелани

Hobby Line Porzzellan
- Бои за порцелан
Hobby Line Porzellan Liner
- Контурни бои за порцелан
Hobby Line Porzzelan Pen
- Фломастер за порцелан


Глинени маси за моделирање

Das
Teraton
Porzella
Keramilight
Keramiton
Fimo
Ceramit


Универзални бои за различни подлоги
/керамика, дрво, гипс, метал, теракота, хартија, стакло, стиропор /

Deka Color Lack
- Акрилни бои со висок сјај
Deka Color Metallic
- Акрилна боја со металик ефект
Hobby Line Matt Farbe
- Акрилна мат боја
Rayher Deco Art Hobby
- Акрилна мат боја
Waco
- Декоративен спреј
Rayher Deco Art Glitzersand
- Песочни и гранитни бои
Hobby Line Magic Marble
- Мраморни бои
Rayher Metallic Paste
- Паста за металик ефект
- Метални фолии

Декоративни елементи

Rayher Стаклени монистра
Prandell Стаклени Етно монистра
Rayher Дрвени украси и фигури
Светки
Пердуви
Бушави жички
Рафија
Мрежа од сисал
Жици
Мозаик стакленца
Декорации од стиропор

Хартија и картони

природна
оризова
свилена
мраморна
ребреста
во бојаПрограма за деца

- SES Creative -
Креативни детски сетови
за самостојно работење

 

 

1 2

Haby
Најава
Корисничко име
Лозинка

Регистрирај се


Žirafa