КРЕАТИВНИ КУРСЕВИ

1. Цртање и боење на стакло

2. Цртање и боење на порцелан

3. Цртање и боење на текстил

4. Работа со восок

5. Работа со глинени маси

6. Правење фигури од калапи

7. Цртање и боење на свила

8. Работа со програма салвети

9. Изработка на накит
    од монистри или керамика

10. Програма за пакување


Креативната работилница АТЕЉЕ Хоби Арт Дизајн
Ви нуди можност
за едукација, дружење и заработка.
Часовите се организирани во два дена,
во 3-4 ефективни работни часови.
Низ креативната работилница Ве водат, обучуваат
и директно работат со вас стручни лица.
Курсот започнува со формирање група од 4-6 члена.
Старосната граница не е ограничена.
Цена на еден креативен курс изнесува
1 500,00 ден., со можност за плаќање на 3 рати.
Сите потребни материјали и подолги со кои ќе работите ги
обезбедуваме ние, а готовите изработени предмети
остануваат кај Вас.


Над 650 членови. Многумина од нив посетиле
различни техники од нашите креативни курсеви.
Неколкугодишно искуство и преку 300 работилници
ни даваат мотив и обврска за понатамошна работа.

БИДЕТЕ И ВИЕ ЧЛЕН НА НАШЕТО ГОЛЕМО СЕМЕЈСТВО !


Haby
Најава
Корисничко име
Лозинка

Регистрирај се


Žirafa