Ценовник

ЦЕНОВНИК (во денари со вклучен ДДВ)

понеделник – петок 10-22 часот
претпладневен термин 10-13 часот
Деца до 12 години
100,00 ден.
попладневен термин 13-22 часот
Деца до 12 години
150,00 ден.
сабота - недела 10 – 22 часот
Деца до 12 години 200,00 ден.
Habyland годишна карта
Деца до 12 години 7000,00 ден.
Бонус за групна посета во работен ден 10-15
Еднократна влезница за организирана посета
на деца од градинки или основци по дете / 2 часа
минимална група од 10 деца
80 ден.
Роденденски пакети
Habyland MINI роденденски пакет до 10 деца - 3 500,00 ден.
Habyland SMALL роденденски пакет до 15 деца - 5 250,00 ден.
Habyland MEDIUM роденденски пакет до 20 деца - 7 000,00 ден.
Habyland MAXI роденденски пакет до 30 деца - 9 975,00 ден.
Habyland XXL роденденски пакет до 40 деца - 12 600,00 ден.
Habyland special
Чорапи 27,00 ден.
Заштитни навлаки за чорапи 12,00 ден.

* Сите влезници во Habyland се еднократни што значи дека без разлика во кој термин ќе влезете во Habyland можете да останете колку што сакате.

* Со истата влезница може само еднаш да се влезе во Habyland.

Haby
Најава
Корисничко име
Лозинка

Регистрирај се